Wimpersalon & wimperacademie. Veelgestelde vragen

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?

Het is aan te bevelen elke twee a drie weken voor een refill te komen. Natuurlijke wimpers hebben een groeicyclus van vier tot zes weken. Gemiddeld zijn er 100 wimperharen per oog waarvan je er ongeveer drie per dag, per oog verliest. De extension die erop zit, valt ermee uit. Dus na drie weken is dat ruim de helft van de set. Tijdens een nabehandeling worden uitgegroeide extensions verwijderd en nieuwe geplaatst zodat de set weer vol is. 

Zijn extensions schadelijk voor mijn eigen haren?

Nee, als deze gezet zijn door een goede wimperstylist en met de juiste producten, zijn wimperextensions niet schadelijk en kunnen deze jaren achtereen veilig gedragen worden. Bij FabuLashed wordt met deze zorg en hygiënisch gewerkt (AEA goedgekeurd en Lash Inc Verified). 

Hoe gaat een behandeling in de salon in Malden?

Kom altijd met schone ogen, zonder oogmakeup (resten) naar de afspraak. Reinig je ogen met olievrije producten vooraf zodat de wimpers schoon zijn. Een set wordt in overleg afgestemd op basis van jouw wensen, je eigen wimpers, de vorm van je ogen en in combinatie met de ervaring en kennis van de styliste. Op deze manier krijg jij een mooie natuurlijk ogende set die het mooist in je naar voren haalt en die aan jouw verwachting voldoet. 

Hoe dienen wimperextensions te worden onderhouden?
De eerste 24uur na de behandeling zijn zonnebank, sauna, stoomcabine, spraytan of gezichtsbehandelingen af te raden. 
Let ook op met wrijven in de ogen en slaap niet met de wimpers in het kussen, deze zijn de belangrijkste oorzaken dat wimperextensions voortijdig loslaten.
Je krijgt goede nazorginstructies mee bij FabuLashed. Was de extensions om de dag met Lash Foam (verkrijgbaar in de salon of koop deze online in de webshop) en voorkom daarmee dat vuil zich ophoopt en irritatie ontstaat.

Wanneer is de eerste datum om een training in wimpers te volgen?
Neem voor de eerstvolgende beschikbare cursusdagen even contact op via het contactformulier of info@fabulashed.nl. 

Staat je vraag er niet tussen, neem vrijblijvend contact op 

Hoe gaat FabuLashed met mijn persoonsgegevens om?
FabuLashed respecteert de privacy van haar klanten en bezoekers van de website en zorgt ervoor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft vertrouwelijk wordt behandeld volgens de Algemene Verordering Gegevensbescherming. Lees hiervoor de Privacy Verklaring door om je hiervan op de hoogte te stellen Deze is onderaan deze pagina te downloaden en in de salon aanwezig.  

Download
Privacyverklaring FabuLashed.pdf
Adobe Acrobat document 65.3 KB