Bij FabuLashed ben je welkom voor een One by One wimpertraining, cursus wimperlifting of Volume.

FabuLashed is een Oh my Lash! en Mrs. Lashlift. gecertificeerd opleidingsinstituut.

FabuLashed is erkend opleider voor Oh my Lash! en Mrs. Lashlift
FabuLashed is erkend opleider voor Oh my Lash! en Mrs. Lashlift

FabuLashed is een erkende opleidingsacademie voor Oh my Lash! en Mrs. Lashlift.  

Oh my Lash! biedt vakkundige opleidingen aan voor zowel beginners als gevorderden. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en we houden de laatste trends voortdurend in de gaten zodat we deze aan jou kunnen doorgeven. Het grote voordeel om je cursus bij een Oh My Lash! trainingslocatie te volgen is dat aan maximaal 2 cursisten tegelijk trainingen gegeven worden. Je krijgt dus altijd volop persoonlijke aandacht. Na het volgen blijf je cursist bij ons. 

 

Je leert bij ons werken met lichte en flexibele wimperextensions en materiaal van hoge kwaliteit. Er is veel aandacht voor kennis over de producten, theorie over ogen en nazorg, zodat jij na je wimpertraining met zelfvertrouwen aan de slag kunt en jouw klanten goed kunt informeren.

 

Zie hieronder welke trainingen mogelijk zijn, de kosten en beschrijving staan erbij. Voor vragen of inplannen van een training, neem contact met ons op via het contactformulier.

 

DATA:

De trainingen one by one, Russian Volume, Masterclass obo of volume vinden op afspraak plaats op maandagen en zondagen. 

Perfectietraining en Mrs. Lashlift cursus en workshop kunnen ook op deze dagen, maar in overleg ook tussentijds of in de avond worden gepland. Geef je voorkeur aan in de email.