Bij FabuLashed ben je welkom voor een wimperopleiding. One by One wimpertraining, wimperlifting of Volume.

FabuLashed is erkend wimperacademy voor Oh my Lash! en Mrs. Lashlift. Gecertificeerd opleidingsinstituut.

FabuLashed is erkend opleider voor Oh my Lash! en Mrs. Lashlift
FabuLashed is erkend opleider voor Oh my Lash! en Mrs. Lashlift

FabuLashed is een erkende opleidingsacademie voor Oh my Lash! en Mrs. Lashlift.  

Oh my Lash! biedt vakkundige opleidingen aan voor zowel beginners als gevorderden. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en we houden de laatste trends voortdurend in de gaten zodat we deze aan jou kunnen doorgeven. Het grote voordeel om je cursus bij een Oh My Lash! trainingslocatie te volgen is dat aan maximaal 2 cursisten tegelijk trainingen gegeven worden. Je krijgt dus altijd volop persoonlijke aandacht. Na het volgen blijf je cursist bij ons. 

 

Je leert bij ons werken met lichte en flexibele wimperextensions en materiaal van hoge kwaliteit. Je leer hoe je met minimaal (maar voldoende) lijmgebruik mooie sets kunt plaatsen. Er is veel aandacht voor kennis over de producten, theorie over ogen en nazorg, zodat jij na je wimpertraining met zelfvertrouwen aan de slag kunt en jouw klanten goed kunt informeren.

 

We zijn altijd beschikbaar voor vragen en je mag ten alle tijden terug komen om nog eens mee te kijken. Bovendien word je toegevoegd aan een besloten Facebook forum, waar je wordt voorzien kennis van de laatste ontwikkelingen in de wimperbranche, van tips en trucs, kun je om feedback vragen en sparren met je collega stylisten. Zo bereiken wij ons doel: de kwaliteit onder wimperstylistes hoog te houden!

 

Zie hieronder welke trainingen mogelijk zijn, de kosten en beschrijving staan erbij. Voor vragen of inplannen van een training, neem contact met ons op via het contactformulier.

Commentaren: 0