Perfectietraining wimperextenions

Wanneer je al enige tijd in het vak zit en 1 op 1 begeleiding wilt, kunnen wij je optimaal begeleiden bij onze perfectie training.  Tijdens de perfectie training leer je alle tips & trucs voor het perfect plaatsen van wimperextensions.

 

Je neemt je model mee en daar ga je onder begeleiding van onze trainers een nieuwe set wimperextensions  aanbrengen. Tijdens de training maak je gebruik van onze producten.

 

De training wordt afgesloten met een officieel Oh my Lash! certificaat.

 

Deze training is mogelijk voor zowel de One by One  als de Russian Volume wimperstyling. 

 

Kosten: €150,- excl btw (incl gebruik van materialen op deze dag)

Duur: 3 uur

 

Extra: je word toegevoegd aan een speciaal besloten forum. Op dit forum word je voorzien van tips en trucks, de nieuwste ontwikkelingen in de wimperbranche, kan je je ervaringen delen en feedback ontvangen op jou werk voor nog betere resultaten. Op deze wijze blijf je continu getraind.

 

 

Neem contact op om in overleg een geschikte datum te plannen, vermeld om welke training het gaat en naam en adresgegevens (evt salonnaam). Nadat in overleg een datum is afgesproken ontvang je een factuur en dien je binnen 2 werkdagen een aanbetaling van 50,- te voldoen en het resterende bedrag 14 dagen vooraf aan de training.

Duur van de training is 3 uur. 

 

DATA:

Deze worden in overleg met jou ingepland, deze perfectietraining kan ook in de avond. Geef je voorkeur aan in de email.

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.