Bij FabuLashed ben je welkom voor een (perfectie) training in One by One of Volume wimperextenions, masterclass of lash lift training.

FabuLashed is een erkende opleidingsacademie voor Oh my Lash! en Mrs. Lashlift.  

Oh my Lash! biedt vakkundige opleidingen aan voor zowel beginners als gevorderden. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en we houden de laatste trends voortdurend in de gaten zodat we deze aan jou kunnen doorgeven. Het grote voordeel om je cursus bij een Oh M Lash! trainingslocatie te volgen is dat aan maximaal 2 cursisten tegelijk trainingen gegeven worden. Je krijgt dus altijd volop persoonlijke aandacht. Na het volgen blijf je cursist bij ons. 

 

We zijn altijd beschikbaar voor vragen en je mag ten alle tijden terug komen om nog eens mee te kijken. Bovendien word je toegevoegd aan een besloten Facebook forum, waar je wordt voorzien kennis van de laatste ontwikkelingen in de wimperbranche, van tips en trucs, kun je om feedback vragen en sparren met je collega stylisten. Zo bereiken wij ons doel: de kwaliteit onder wimperstylistes hoog te houden!

 

Zie hieronder welke trainingen mogelijk zijn, de kosten en beschrijving staan erbij. Voor vragen of inplannen van een training, neem contact met ons op via het contactformulier.

Commentaren: 0