Wimperextensionsbehandeling en wimperextenionscursus

Wat zijn wimperextenions?

Wimperextensions is een verdikkings-/ verlengingssysteem voor de natuurlijke wimpers, waardoor je een prachtige oogopslag krijgt. Het streven is een persoonlijke set afgestemd op wat jij mooi vindt en wat het meeste bij je ogen past. Wil jij het vak van wimperstyliste leren, kijk bij 'opleiding & cursussen' of neem contact op.

One By One Classic wimperextensions
Hierbij wordt op elke natuurlijke wimper één extension bevestigd.  Hierin is ok een variatie in krulsoorten en lengtes waarmee een opbouw gemaakt wordt dit voldoet aan je wensen en past bij jouw ogen. Met One by One krijg je een natuurlijke mascaralook. 

Russian Volume 3-6D wimperextensions
Volume wimper, Russian volume of 3D.. meerdere benamingen voor dezelfde techniek/ Hierbij worden handgemaakte waaiers van ultradunne en lichte extensions op de eigen wimpers bevestigd. Juist ook heel geschikt als je wat minder wimpers hebt. Dit kan nog steeds een heel natuurlijk effect geven. Volume is zachter, voller, maar dit wordt bij FabuLashed niet onnatuurlijk of als een 'neppe' look gezet. Kijk bij de foto's voor mogelijkheden. Wij werken met verschillende krulsoorten en passen ook de opbouw en styling aan aan jouw wens en wat bij jou past. 

Voordat je naar de salon komt.. en erna..

Kom naar je afspraak zonder (resten) mascara, oogmake-up of olieresten van make-up remover op. Er is geen garantie als de wimpers niet schoon zijn vooraf aan de behandeling. 

Na de behandeling zul je geen last van je ogen hebben en je dagelijkse bezigheden doen. Je krijgt na de behandeling informatie over de do's and dont's en verzorging van de extensions mee. Speciale verzorgingsproducten zijn in de salon te verkrijgen.  

Boven wimperextensions one by one, deze techniek geeft een zachte natuurlijke mascaralook

Onder wimperextensions Russian Volume, deze techniek geeft een vollere zachtere look

FabuLashed is Lash Inc verified