Een uitgeruste uitstraling door wimper extensions

Wimperextensions is een verdikkings-/ verlengingssysteem voor de natuurlijke wimpers, waardoor je een prachtige oogopslag krijgt. Het streven is een persoonlijke set afgestemd op wat jij mooi vindt en wat het meeste bij je ogen past. 

One By One oftewel Classic wimperextensions
Hierbij wordt op elke natuurlijke wimper één extension bevestigd. Hierbij wordt goed gekeken naar de draagkracht van de eigen wimpers om ze gezond te houden. 

Russian Volume oftewel 3-6D wimperextensions
Hierbij worden handgemaakte waaiers van ultradunne en lichte extensions op de eigen wimpers bevestigd. Ook hierbij wordt de draagkracht van de natuurlijke haar gerespecteerd en met de juiste producten gewerkt. 

Voordat je naar de salon komt.. en erna..

Kom niet op je afspraak met (resten) mascara, oogmake-up of olieresten van make-up remover op. Er is geen garantie als de wimpers niet schoon zijn vooraf aan de behandeling. 

Na de behandeling kun je direct verder met de dagelijkse bezigheden. De eerste 24 uur dien je extreme hitte zoals een zonnebank te vermijden. Je krijgt na de behandeling uitgebreide informatie over de nazorg en verzorging van de extensions en een nazorgformulier mee. Speciale verzorgingsproducten zijn in de salon te verkrijgen.