De eerste Lash Art training was een mega succes. Twee cursisten gaan zelfs hun werk inzenden voor competitie! Bovenstaande afbeeldingen zijn het werk van cursisten die voor het eerst Lash Art maakten tijdens de training. Een unieke kans om te zorgen voor reclame en promotie. Maar ook heel veel fun en uitbreiden van jouw vakgebied. Wil jij dit ook leren? Schrijf je nu in via info@fabulashed.nl

 

Tweedaagse Lash Art training incl alle materiaal en certificaat. 

 

Zaterdag 2 november 10.00-16.30u en zondag 3 november 10.00-20.00u locatie Zwolle. Hierbij gaan we volgens thema Underwater World aan de slag. Denk aan alles wat mogelijk is. Gaat jouw model met kieuwen op de foto, ga je voor mermaid of juist JAWS? Ga jij werken met pastel wimpers of ga je voor hardere colour lashes. Wat komt op jouw netvlies en ga jij in november maken. Max 5 cursisten mogelijk.

 

Je leert te werken met airbrush en special make up, wimperdecoratie en decoratie met wimpers, thema uitwerken, colourlashes… Elke training heeft eigen focus op materiaal door het thema. Hiermee ga je op zaterdag aan de slag. Ook een eventuele headpiece en decoratie maak je dan onder begeleiding van José Op zondag ga je wimpers volgens plan zetten en je geleerde skills in de praktijk brengen. De zondag eindigt met een fotoshoot op passende locatie. Je wordt het gehele proces begeleid om een tof eindresultaat te krijgen en te leren hoe je Lash Art maakt. Het lijken veel uren, maar je gaat versteld staan hoe hard je dit weekend aan de slag gaat en met hoeveel voldoening en resultaat jij deze dagen afrondt. 

 

De kosten voor dit traininingsweekend is €549,- ex btw incl alle materiaalgebruik, lunch en zondag avondeten. Je krijgt minimaal 6 foto’s in hoge resolutie nagezonden. Op zondag dien je de hele dag een geduldig model mee te nemen. Ook zij wordt uiteraard goed verzorgd.

 

Heel gave extra, elke cursist van deze training ontvangt 30% korting op het inschrijfgeld voor the Lash World Cup 2020 welke door Lash eXtend georganiseerd wordt, dit geldt voor de categorie Lash Art!! 

 

Tip 1: kies je model zorgvuldig, let op of ze past bij je thema en of ze een gave huid heeft. 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.